torsdag 7 juni 2012

Menorca




Detta var min melodi, vad mer behövs än en badring....







Här är lite bilder ifrån vår resa. Vi blev i sista minuten ombokade av resebolaget pga att vattenlandet inte var färdigt på hotellet vi skulle till. Vi kom istället till orten Cala´n Bosch till hotellet Tamariscos(superbra blev det). En lugn ort och lugnt hotell, och fantastiskt fint. Kusten runt ön består av klippor och många badvikar med kristallklart vatten, fantastiska sandstränder och väldigt vacker miljö. Jag och Erik tog väldigt tidig morgon promenad, därav hans randiga huvtröja. Vi gick runt "vår" badvik och fick en fin utsikt över vårt hotell ifrån andra sidan.
Många hoppade ifrån klipporna så även vi, Erik hoppade efter Dan och 2 killar till efter det, under tiden de simmade in tillsammans till stranden säger Agnes att hon vill också hoppa!!! Såklart, hon kommer bli värst i denna familjen. Hon valde dock själv att inte hoppa så högt som de andra......

4 kommentarer:

Iris och jag sa...

Sv. Vi ska på 40-års fest på lördag:-)
Sååå fint! Jag förstår att ni haft en supersemester!:-) Menorca kanske är något att ha i åtanke för framtida resor! Var det barnvänligt?
Kram 💗

Patricia sa...

Vilka härliga bilder. Kram

Iris och jag sa...

Sv.färgklickar livar upp:-)
MQ hade fått in jättemycket färgglatt och fint från Bondelid.
Ditt inlägg försvann.... Teknikens under;-)

Linda ROLI sa...

Vilka fina bilder! Hoppas ni hade en bra semester! Kram Linda